Om anvendelse af stempelur og tidsregistrering før i tiden og i mit arbejde idag

Tidligere funkede tidsregistrering » danmade.dk, på arbejdspladserne ved, at man holdt styr på kort, som blev stemplet ved brug af et stempelur » danmade.dk/produkter/stempelur,. Som det er i dag er den slags gammeldags arbejdsgang ikk i dag tidssvarende. Deraf følgende foregår brug af stempelur til tidsregistrering via internettet og det her stempelur fremsender mekanisk data videre til kollegerne i afdelingen for bogholderi & regnskab. Egentligt kan enhver af medarbejdere as far as I know fremdrage de ansattes tidsregistrering og stempelur og kontrollere, såfremt der dukker tvivl op omkring, hvornår man ankom på job, samt hvor stor overarbejde en kollega eller du selv har opnået. Når man bruger tidsregistrering som at der ligger digitalt er der ingen som at der er blevet bedraget.

Tidligere før jeg kom hertil her, hvor jeg har arbejde idag kendte jeg ikke til stempelur og var nødsaget til selv at holde trit med min egen tidsregistrering. Det kan måske syne som uafhængighed, selv at nedskrive tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men at vi bruger digital, automatisk tidsregistrering er jeg åbenhjertigt totalt tilfreds med, så jeg ikk skal til at erindre i slutningen af ugen, hvorvidt jeg er over eller under normeringen. Og jeg kan fokusere på at arbejde løs i mens det skønne netdigitale stempelur får registreret min tidsregistrering i de tider mens jeg har alt for meget aftenarbejde. Med det i mente er jeg ikke nødsaget til at gå og huske tidsregistreringen imens det er sent.