Jeg får virksomhedens regnskab under kontrol af en bogholder fra et vikarbureau

Da undertegnede var ny blogger fik jeg i en fart brændt nallerne på det svære regnskab. Der hændte det at veninden underrettede om et kompetent vikarbureau, hvor jeg kunne bestille en snild bogholder, der håndterer det regnskab nemt og hurtigt. Så kan du undgå at kæmpe med det uden hjælp. Jeg kunne også vælge en bogholder, der arbejder freelance til firmaers regnskab, men jeg kan godt lide at vælge en bogholder gennem et vikarbureau, hvor jeg er forsikret om, at de har en ledig bogholder, i den periode hvor jeg mangler det.

I mit få-personers firma er jeg rigtig glad for at ringe til et vikarbureau, hvis virksomheden kan mangle en bogholder til at ordne virksomhedens regnskab. Regnskab og matematik kan ikke siges at være noget jeg er god til. Så et vikarbureau er virkelig herligt, fordi der sendes en fleksibel og kvalificeret bogholder til at holde styr på mine indtægter og udgifter. I dag er det 3,5 år siden at jeg overgav mig og brugte en bogholder fra et vikarbureau til mit regnskab 1. gang, og jeg er yderst overbevist