Ideer omkring komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfri hegn

Som dugfriske herrer i eget hus skal min kæreste og mig pludselig til at forholde os til ting og sager som komposit hegn og tilsvarende vedligeholdelsesfrit hegn. Baghaven ligger lige hen til skoven og vores have er kun beskyttet med brug af hasselbuske. Panoramaudsigten er fin, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn] kan alle kigge lige i haven. Og jeg & manden vil gerne have områder baghaven, hvor vi begge har mulighed for at tulle omkring uden tøj på.

Efter at jeg og kæresten er rykket til Thisted er jeg begyndt at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Hans og jeg ved ikk’, hvorvidt vi foretrækker et komposit hegn, men vi går i hvert fald efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi skal have sat op. Så langt så godt.

Farbror Ebbe fik sat komposit hegn op i haven, og han er mega fornøjet over det valg. Jeg tror at det kan fås i flere forskellige mål og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er gråt/sort, men jeg og min kæreste vil sikkert gå efter et lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge 2 noget mere lyst og landligt.