Hvem har hørt om en dygtig efterskole 8. Klasse?

Beklageligvis har vores sønnike ikke elsket at være i sin folkeskoleklasse… Der har været en ringe dynamik. & uheldigvis har han været offer for mobning! Det har simpelthen gjort ondt på mig. Jeg har været opslugt af tårer, og det har han begribeligvis ligeledes været. Vi har nu til formiddags finally erkendt alle tiders løsning på dette problem… Vi har besluttet, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse… Det er næste år, så han ska’ ik’ være ked af det i særlig lang tid endnu. Vi er alle ovenud glade for denne beslutning… Faktisk var det ham selv, der fik idéen til efterskole 8. klasse… Og vi begge var glade for forslaget, dengang da han fortalte os det, for snart femten måneder siden. Jeg har alene hørt positivt om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke bekymret på nogen måde… Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være godt for ham at få nye kammerater!

Vi har helt ærligt det tåbelige luksusproblem, at vi ik’ beslutte os for, hvilken efterskole, vi skal sende ham på… Der er et hundredetal af efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at danne mig noget overblik, men jeg føler virkelig, at det er ekstremt svært! Så jeg håber inderligt, at i kan bistå mig med at finde en formidabel efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, … Jeg har læst mig til, at det i hvert fald ikke er alle typer skoler, der kan offerere undervisning til en 8. Klasser, så glem ikke, at det jo ska’ være en efterskole 8. klasse! Som det vigtigste håber vi på at kunne opspore en efterskole 8. klasse, der tilbyder stafetløbsundervisning. Det elsker han mere end noget andet, og det har hjulpet ham fantastisk meget, når og hvis han har været såret! Derfor er det vores krav, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig.