Her er ganske enkelt intet mere forfærdeligt end at være i besiddelse af et beskadiget ståltag

For nogle uger siden var konen plus jeg gennem et irriterende problem omhandlende vores hustag. Min kæreste & jeg selv var flyttet ind 4-6 år forinden, da vi fandt ud af, at hustaget var utæt. Det var ellers et flot hus med en dejlig græsplæne samt pæne teglsten. Givet hustaget nogen opmærksomhed i årene, vi havde boet der, havde hustruen og jeg ikke, hvilket uheldigvis viste sig at få alvorlige problemer. De tidligere ejere havde tilmed glemt at give husets teglsten den nødvendige rensning, så derfor var vores teglsten uden tvivl i ganske dårlig stand. At vandet dryppede ned gennem hustaget, viste det sig uheldigvis følgende adskillige nætter indeholdende voldsom sne. Her var dog ikke noget om snavs på vores teglsten eller andre synlige problemer, som os almindelige folk er i stand til at forhindre.

Vi ringede derfor til en professionel, der analyserede taget med et kritisk øje. Fordi de eksisterende tagsten ulykkeligvis ikke havde god nok holdbarhed på nuværende tidspunkt, var familien plus jeg nødt til at udskifte vores teglsten, fik min kæreste og jeg fortalt.

Om konen og jeg selv kunne købe et andet udseende til vores tag, tænkte vi i et stykke tid på, og besluttede os for et skinnende ståltag. Min familie samt jeg selv rådgav os hos adskillige respekterede forhandlere & besluttede os i sidste ende for et sted, hvor vi alle kunne godkende både kvalitet og omkostning. Konen samt jeg selv er nu i besiddelse af et flot ståltag, som er i stand til at vare i adskillige år, af den grund, at hustaget blev repareret og tagets teglsten var ombyttet med ståltag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>