En dyr fodbold efterskole er ik’ vanskelig at finde.

Nu er det meget snart virkeligt, at min datter skal på fodbold efterskole… Vi ser alle frem til det, men jeg må dog ærligt sige, at det samtidig kommer til at være sørgmodigt… Hun er det første afkom, som bor ude, og vi skal nu forlige os med at der er én mindre i i hjemmet. Det har siden hun var et lille pus været hendes kæmpe drøm at komme på fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller fodbold… Hun efterstræber at kunne forbedre sine evner ved at deltage i meget efterskole fodbold (www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold), fordi hun har en drøm om at spille fodbold professionelt… Vi har derfor alene valgt hendes kommende efterskole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne tilbyde meget efterskole fodbold. Efter utallige timers google søgning, og flere besøg på landets efterskoler, lokaliserede vi en virkelig erfaren fodbold efterskole.

Det føles som en million år siden… Og nu er der pludselig ikke lang tid til, at hun en overgang flytter hjemmefra. Så vi alle har i grunden haft et stykke tid til at vænne os til tanken, men jeg syntes altså stadigvæk, at det kommer til at være mærkværdigt ikke´ at ha hende hjemme! Men samtidig hermed er jeg jo bestemt super duper begejstret på hendes vegne, jeg er bare slet ikke usikker på, at hun kommer til at få et fortrinligt år på fodbold efterskole. Jeg gik faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang jeg var på hendes alder, & jeg havde et mega fedt år! Mit ophold på fodboldefterskole er i grunden et år, jeg okay tit mindes… Så jeg forsøger at huske Christina på, at hun skal være bevidst om at nyde det, imens hun er der, for på ingen tid, er efterskoleåret omme. Jeg erindrer tydeligt, at jeg synes, at det efterskole år gik ovenud stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold seriøst, så begribeligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Det vil kun gavne hende senere, men samtidig ska hun huske at sætte tid af til de kammeratskaber, som dannes!